Фаворит се спотакао у Брчком

Вечерас је на паркету сале Економске школе у Брчком одиграна фантастична утакмица у оквиру III кола Прве лиге РС у рукомету.

16
  Baner-tri-sobe kolubara_baner_1  

У госте екипи РК Јединство 2015 Брчко дошла је екипа РК Козара МП из Дубице са ореолом највећег фаворита за освајање првенства РС и екипа коју већ многи виде у Премијер лиги БиХ. У веома лијепој утакмици уживало је око 250 гледалаца који су у великој већини бодрили новајлије у Првој лиги РС екипу РК Јединство 2015. Свједочили су утакмици која је била квалитетна и драматична до последњих секунди и коју је било уживање гледати. Резултатска клацкалица је стала пар секунди прије краја на страну домаће екипе голом Пијуновића са лијевог крила за коначан резултат 34 – 33. У дуелу двије одличне екипе не би било незаслужено да је резултат гласио и другачије али је превагу однијела већа жеља за побједом домаће екипе.

Судијски пар Грачанин/Оручевић је одлично водио утакмицу у чему су им у многоме помогли играчи обе екипе фер и спортским понашањем. Осим побједе на спортском пољу екипа РК Јединство 2015 Брчко и њихови симпатизери однијели су и побједу на људском плану пошто су у току утакмице скупили 380 КМ за лијечење младог Теодора Лакића.

Поменута средства ће у току сутрашњег дана бити уплаћена на рачун нашег суграђанина изјавио је Славиша Игњић предсједник Клуба.

Састави:
РК Јединство 2015: Тадић, Роквић, Гламочић, Хрвачевић, Станчић, Змајевац (3), Мешановић (12), Петричевић (4), Игњћ (3), Стојановић (1),Пештић Б. (1), Грбић (1), Мичић, Дашић (5), Пијуновић (4)

РК Козара МП: Премасумац, Слијепац (5), Станић (6), Хандамагић (1), Бижић, Буразор Б. (5), Чекић, Церић, Миљуш (5), Буразор Д., Бијелић,Табаковић, Дугајлић (4), Драгичевић (4), Кос (3)