Откривена мистерија: Ко су Путинове кћерке и чиме се баве

Ако је нечији приватан живот под велом тајне, онда је то живот Владимира Путина - предсједника Русије и бившег КГБ-овог агента.

311
  Baner-tri-sobe kolubara_baner_1  

Сада је откривено и ко су његове двије кћерке. Познато је да са бившом женом Људмилом има двије кћерке – Марију (32) и Екатерину (31), иако он то никада раније није званично потврдио.

Због тога је јавност ширила разне приче, од тога да живе негдје далеко у иностранству до тога да не постоје само њих двије већ и ванбрачна дјеца са разним другим женама, која су Путинови потомци.
“Не само да моје кћерке живе у Русији, већ су се и образовале овде, у својој земљи. Поносан сам на њих јер вриједно раде и студирају, а говоре течно и три европска језика”, изјавио је Путин након традиционалне годишње конференције.

Није, међутим, желио говорити о томе чиме се оне баве.

“Њих двије праве своје прве кораке у каријерама и добро напредују. Нису жељеле да буду “дјеца звијезда”, јер не воле камере и рефлекторе. Желе мирно да живе своје властите животе” додао је он.

Па ипак, познато је да је млађа кћерка моћног Руса Екатерина запослена на московском универзитету и да је акробаткиња. Она је преузела бакино презиме “Тикхонова”, да би заштитила свој идентитет, пише портал жена.блиц.рс.

Познато је и да, заједно са својим супругом Кирилом Шамаловим (33), који је иначе пријатељ њеног оца, поседује веома вриједну имовину.

Старија кћерка Марија је завршила медицински факултет у Москви и удата је. Недавно се проширила вијест да је овај пар добио сина и да је Путин постао деда, али то је непотврђено. Као што су непотврђене гласине да је доста либерална и да има пуно пријатеља по Европи.