Острво подрхтава! Роналдо је донео одлуку?

Британски Скај јавио је да је Португалац веома заинтересован за могућност да се на лето врати на Олд Трафорд

108
  Baner-tri-sobe kolubara_baner_1  

Ово ће бити лето у којем ће свакако доминирати Кристијано Роналдо, а чека нас изгледа највећа и најинтересантнија трансфер сага у новијој фудбалској историји. Откако се појавила информација да је челницима Реала рекао да жели да напусти клуб јер је наводна жртва истраге о утаји пореза, не престаје да се говори и пише о најбогатијим светским клубовима у којима би могао да настави каријеру.

А прилично поуздани британски Скај објавио је, позивајући се на своје изворе, да је Кристијано Роналдо заинтересован за могућност да се овог лета врати у Манчестер Јунајтед из којег је 2009. и дошао на стадион Сантијаго Бернабеу.

И та вест изазвала је праву хистерију међу навијачима Црвених ђавола, поготово што се зна да је Роналдо заиста везан за Јунајтед у чијем дресу је под командом Алекса Фергусона израстао у једну од највећих фудбалских звезда данашњице.

Јасно је да је Јунајтед у овом тренутку један од клубова, уз Пари Сен Жермен, Манчестер Сити и неке тимове из Кине, који финансијски може да пронађе начин да затвори конструкцију овог мега трансфера.

Јунајтед у овом тренутку, барем према првим информацијама са Острва, неће коментарисати овакве информације како не би и пре званичног почетка прелазног рока био увучен у трансфер сагу.
Истовремено, у Реалу се надају да и даље имају шансу да промене Роналдово мишљење, мада како време протиче, а контакти других клубова са менаџером Жоржом Мендешом постају све учесталији, све је мање шанси да се то деси.

Јунајтед је Роналда продао 2009. за суму од 94.000.000 евра, а према тврдњама шпанских и енглеских медија, Реал ће покушати да узме дупло више новца за његов одлазак.

Иначе, сума за коју Шпанци терете Роналда да је утајио на име пореза износи 14.700.000 евра.