КРАЉ!

422
  Baner-tri-sobe kolubara_baner_1  

Пише: Неда Козомара 

Путујем и обилазим људе и предјеле.

Путовања су најбољи начин да учите и сазнајете. Некидан сам била у Ливну. Нисам ишла по сир него да видим неке драге људе. Срела сам неколико фамозних жена на једном мјесту у чувеном Форуму. Све су пресле 50-ту. Толико је очигледно да владају свим око себе и собом, наравно.

Кад би се снимао Секс и град у Ли, оне би сигурно биле екипа за суверену четворку с придруженим чланом као четвртом, мојом маленкости. Саврсено изгледају без силикона, зраче искуством, профињене од љубави коју су акумулирале и дјелиле је несебично онима који се зову најдражи!
Распитам се за једног пријатеља, великог човјека и пријатеља који је у Бг, добијем бр.тел. и јутрос у хотелској соби пишем му поруке на вибер. Мој пријатељ Борко не чита их, видим, само су испоручене. Још једном потврђује се да људи који немају љубавнике држе моб. телефоне у ладици испод тв и сваки трећи дан га користе. Ови други, који имају такзване емотивне везе не скидају очи с тел. тако да су им очи искочиле из дупљи као у вареног зеца. Ако имају 2-3 везе, паралелно, као љубавни гиганти, онда су ту тел. са више бројева, нпр. вибер имају на 2 броја. Један бр. је за породицу и стару љубавницу а други за нове везе, да се не гурају и не праве блокаде. Од сталног држања тел. у руци, на длану се направио калуп у димензијама Самсунга. Сад чекају нове моделе који ће да лажу умјесто њих јер су посустали, тешко је паралелно лагати на више страна и неколико година, упадају у сопствене замке и ступисе као лисице у гвозђе.

Мој пријатељ Борко ће прекосутра прочитати поруке, он пије чај са својом женом сад, претпостављам и у телефон погледа кад га позове унук да иду на утакмицу или неки стари друг да се нађу на партији шаха.

Борко је господин, никада неће дати да краљ поједе краљицу јер таква партија није за часне људе!