Полиција у стану затекла леш старијег мушкарца

Брчанска Полиција пронашла је у једном стану у улици Младена Маглова у центру Брчког тијело старца чији су иницијали Ђ.М. (80) који је највјероватније умро природном смрћу, потврдио је за Хит телевизију портпарол Халид Емкић.

221
  Baner-tri-sobe kolubara_baner_1  

Тијело је затечено након што је ватрогасна екипа провалила у стан за који су комшије пријавиле да се из њега шири јак задах и да дуже вријеме не виђају његовог власника који је живио у том стану.

Након насилног уласка у стан полиција је затекла на поду леш у фази труљења за који се вјерује да је станар Милан Ђукић, који је посљедњи пут виђен 27. јануара ове године са видним повредама на лицу.

“С обзиром да је мртвозорник утврдио да се највјероватније ради о природној смрти, а да околности које је утврдила полиција на лицу мјеста не указују на било какву друго смрт осим природне, тијело је превезено у градску мртвчницу и неће бити вршена обдукција”, рекао је Емкић.
Комшиница од преминулог, Нада Влаисављевић рекла је да је Ђукић више од двије деценије, након мајчине смрти живио сам у стану без струје и воде и без икаквих примања.

“Иако ни са ким годинама није комуницирао, комшије су му остављале храну пред вратима, а у периоду велике хладноће одлазио је у оближњу кладионицу да се грије. Вјерујем да је скончао од хладноће и глади, јер нико није водио рачуна о њему, што је жалосно. Више се води рачуна о керовима, него о људима”, рекла је Влаисављевићева, видно потресена.

У Центру за социјални рад Брчко дистрикта су потврдили да није био корисник ниједне социјалног принадлежности, јер није био на њиховој евиденцији.